tirsdag den 10. maj 2011

David C Pack - hans perspektiv på kritik

For dem som er interesserede i at vide hvad gruppen Restored Church of God mener om kritik, så vil november/december artiklen fra deres medlemsblad Pillar med titlen "Are YOU a Critic?" [Er du en kritiker?] være læseværdig. I den artikel skriver James Turck om kritik som om det pr. definition altid var noget negativt - nærmest satanisk.

Intet kunne være mere forkert.

Enhver der har studeret personlig udvikling og god forretningsetik véd, at der er en KÆMPE forskel mellem negativ og KONSTRUKTIV kritik.

Når kritik er konstruktiv er det muligt at komme foran sine konkurrenter som måske ikke er helt så fokuserede på egne arbejdsmetoder. Med andre ord: Det er ikke kun et spørgsmål om at arbejde hurtigere for at komme foran. Langt oftere fungerer det langt bedre, at arbejde smartere.

Det er værd at huske når præster (eller andre) forsøger at sætte en masse skriftsteder på deres påstande. Det er nemlig en metode der ofte bruges af sekterne i Armstrongismen - og den virker blandt dem som ikke kender selve Skriften, men stoler på præster til at "fortolke" hvad Guds ord siger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar