onsdag den 3. august 2011

Westboro baptisterne - en underlig gruppe

Det forlyder, at en organisation som kalder sig "Westboro Baptist Church" vil demonstrere ved begravelserne i Norge. De har intet formelt med Armstrongismen at gøre, men abonnerer åbenbart på samme ideer som Herbert Armstrong kom med i sin bog "United States and Britain in Prophecy" - tanker om, at Norge (Vesteuropa og USA m.v.) skulle straffes på grund af homoseksualitet...

Jeg har straks indsendt følgende læserbrev til Ekstra Bladet da emnet naturligvis optager mig særdeles meget da jeg gerne vil hjælpe folk til at forstå det vanvittige i denne adfærd:

Aktioner ved begravelser respektløst
Det er intet under at endnu en sekt ser en chance for at komme i medierne. Ganske som Armstrongismen et kvart århundrede efter grundlæggerens død lever videre, så vil visse ideologier overleve alene fordi de er outrerede.
Det er en sørgelig del af sekternes anatomi at de ikke er modtagelige for fornuft - og Westboro gruppen er vanvittige når de vil gøre en terrorist til en guddommelig inspiration. For enhver der kender Bogen bør kunne gennemskue hykleriet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar